Tuesday, 17 May 2016

TUTORIAL | VSCO All Filters Free Download (Android)

Assalamualaikum
i mostly use vsco to edit my picture because the filters is unique and easy. i bet some of peoples who love VSCO editor know this trick. easiest way to get free all VSCO filter. this might work only on android.

*no purpose* HAHAHHA

1. If u already have VSCO app please uninstall first

2. go to this link https://drive.google.com/file/d/0B5zk27q664FUMTFmUUdlMTYwX0E/view  and click DOWNLOAD

3. open the downloaded file in your phone, which name is VSCOCAM.apk and try to install it,

4. done installation? Open your VSCO app and try to edit some picture while check your filters.


you also can download the file to computer first then store the file in your phone later. it is up to you. is this tutorial work? it is work for my phone, android lollipop (lenovo k3 note). if you dont understand by reading, you can watch more tutorial videos on youtube. please dont misusing this tutorial :)

happy? HAHHAHA

sekian,
ilal liqa'


29 comments:

  1. Dah try nak download, tp phone saya kata, dia tak allow install dari unknown sources. Huhu gitu pulak T__T

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya boleh pergi setting > security > tick (allow installation from unknown sources) *harap membantu :D kalau dah dapat bagitau :)

      Delete
  2. alaa kenapa lambat bagitau, saya minta orang yg downloadkan TT btw thanks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa BV pun baru tau jugak. lambat tau :D
      no prob :)

      Delete
  3. waaa mengaceh! pasni leh post gambar flawless bebanyak kat insta hahaha

    ReplyDelete
  4. Alahhhhh, lambat pula benda ni ada. Akak dah beli almost all filters dah. Rasa membazir tetiba :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. BV pun baru tau, sebenarnya memang lama dah carik tutorial nie :D
      takpe, nnt blh share ngan lain2 :D

      Delete
  5. WAHHHH NAK TRY NI WAJIB BOOKMARK!

    ReplyDelete
  6. wow, dah jadi lahhhh ^^ tq share

    ReplyDelete
  7. ramai yg pakai vsco tapi i tak reti guna, noob me..hahha nnt leh try sekali lagi..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe sis, boleh je try guna sebab senang je, yg penting rajin la godek2 :D

      Delete
    2. takpe sis, boleh je try guna sebab senang je, yg penting rajin la godek2 :D

      Delete
  8. Tengah cuba nk d/load ... Line slow pulak .. Huarggghhh

    ReplyDelete
  9. Ok dah boleh d/load :D makaseh ^^

    ReplyDelete
  10. jeles tgk pic2 BV semua cecantk guna filter hehehe

    ReplyDelete
  11. Nanti boleh la try. Nasib baik tak terbeli lagi. hui hui

    ReplyDelete
  12. Best bila dapat unlock all filters secara percuma ni. secara free pulak tu. hehehehe.

    ReplyDelete
  13. Raelly don't know how to use vcom. But.. suka tengok post yg pakai filter vcom.

    love, miminadam

    ReplyDelete
  14. omg! thank you so much! 💖

    ReplyDelete
  15. Ala utk ios takde ke bv :(((( i iz sad hahahaha thank uuuuuu 😘😘😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa, ada je, boleh cari kat youtube ye :D

      Delete
  16. Anyways which is ur fav filter? Ajar edit gmbr pls

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang je edit guna vsco nie. :D
      BV punya fav filter vsco is HB2 :)

      Delete
  17. admin ada untuk ios punya tak ? kalau ada share laaa ��

    ReplyDelete
  18. admin ada untuk ios punya tak ? :(

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!